söndag 22 november 2009

Singapore - en av världens trevligaste städer

I Singapore kan man äta mycket konstigheter. Man kan även bli äten på av än det ena, än det andra. Vad sägs om en gammal hederlig åderlåtning av blodiglar? Bilden nedan iglarna är från Crocodile Park i Davao. Krokodilkött smakar riktigt gott faktiskt. Och under det en bild från den enkla stranden med det flådiga namnet Times Beach i Davao. Inte lätt att vara mal i Filippinerna.


Bad med farsan och maria

Inte svårt att förstå varför pappa valde Davao som pensionsplan. Nu blev det ju inte pension eftersom han håller i trådarna på mitt företag men en och annan badtur blir det plats för. Bilden nedan är tagen vid Hagimit falls på Samal Island. På samma dagstur besökte vi även en fladdermusgrotta. Intensivt att stå bland ormar, råttor, katter, enmetersödlor och en miljon fladdermöss som sket mangobajs på en. Runt Davao finns massvis av orörda stränder. Tillgängligheten är låg och det är inget för den vanlige Thailand-turisten.





Fiskare i Davao

Dom här killarna lever sin liv på och runt havet. Fiskar dom inte så säljer dom pärlor eller dyker efter mynt som folk kastar i vattnet till dom från båtar som väntar på att avgå ut till öarna runt Davao.

Asiatiska fiskar

Ska tanka upp lite asistiska fiskar jag fångat framöver. Denna tog jag från stranden utanför en bungalow jag bodde i en helg. Vassa tänder och en gifttagg på ryggen. Ser elak ut trots att den är liten, eller hur?

torsdag 19 november 2009

Internet Explorer...


Internet Explorer fungerar inte riktigt med den här RSS boxen på www.henric.nu, men andra BRA läsare går utmärkt. ;-)

Gäddfluga i Blekinge


Testar att väcka liv i mobilbloggen igen inför förestående Venezuelaresan. Vattnet var lågt och fisket var trögt, men som vanligt lyckades herr Ingemansson att ta ett par gäddor. Den största på 4-5 kilo.