måndag 12 september 2011

Tips för den som tröttnat på att sola

Hej.
Här kommer några bilder från mina två pass på TopCats, Koh Samui, Thailand. Totalt fiskade jag två eftermiddagspass om vardera sex timmar. Fisket utfördes med två spön agnade växelvis med boilies för tex Siamesisk Karp, död fisk för Red Tail Cat Fish, Arapaima. Aligator Gar samt en deg bestående av malda räkor, ris, oljor, soya, bröd och lite annat smaskigt för tex Mekongmal och Paku (ser ut som en slags piraya). Mest stridbar för sin vikt var Mekongmalen, som dessutom ofta högg på degen precis när denna slog ner i vattnet.

Ägaren Shaun är lite speciell och kan upplevas som direkt otrevlig bitvis, men den Thailändska personalen är supertrevlig. Prislappen för transport, fiske, agn, käk och dryck landade på drygt 1000 SEK per dag, så det är inte ett jättebilligt P&T. Man får mycket god service vid sin lilla plattform och de Thailändska guiderna är både trevliga, måna om fisken och duktiga på att se till att du har en jämn ström av action. Jag hade ungefär en fisk per timme i snitt, och detta verkar vara ganska normalt.

Mer info: http://www.fishinginthailand.com

Mvh Henric







tisdag 19 april 2011

Olivers blänkare vann Blänkaren 2011.

Tre minuter innan fyra svängde Oliver in vid klubbstugan i Ystad. Redan hans körning skvallrade om att han hade något att väga in...

Läs mer om Olivers kanonfina blänkare här:
Fiske & Sportboden

Tack alla deltagare för en trevlig tävling och på återseende nästa år.

/Henric (som kammade noll)